KOSMETISK PIGMENTERING


FÖRSTÄRK DET NATURLIGA

 

KOSMETISK PIGMENTERING

ÖGONBRYN

KOSMETISK PIGMENTERING

EYELINER

KOSMETISK PIGMENTERING

LÄPPAR

 

FAQ

HÄLSA

Kosmetisk pigmentering utförs INTE vid medicinering med blodförtunnande prepparat samt vid behandling av akne med tetralycal/isotretonoider.

Vid tex rosaccea, psoriasis, högt blodtryck och andra hudsjukdommar kan läkarintyg krävas innan behandling. Vi behandlar aldrig under graviditet/amning.

För med info kontakta salongen.

SMÄRTA

Behandlingen är inte smärtfri. Smärtan är väldigt individuell från person till person. Vissa tycker att det knappt känns, medan andra tycker att det är är en väldigt påtaglig smärta. Alla har klarat av att genomgå hela behandlingen, men räkna med att det kommer att kännas.

HÅLLBARHET

Hållbarheten är extremt individuell. Vissa kan behöva en påfyllning (touch-up) efter 6-8 månader medan andra kan vänta 10-18 månader. Det är olika från hud till hud. Faktorer som kan påverka är t ex om du har torr eller fet hud, peeling, krämer, solexponering mm. Vi kan därför inte garantera hur längre just dina ögonbryn kommer att hålla.

ÖVRIGT

När du kommer till oss är det Din tid. All fokus är på just Dig.

Men det är även vår arbetsplats och trots att vi verkligen älskar både Barn och Djur ser vi helst att de inte följer med till salongen.

Det är oerhört viktigt för oss att du kan njuta av Din tid i vår oas och att vi kan lägga all koncentration på vårt arbete som innebär precision och perfektion.