BEHANDLINGAR

2024

 

ANSIKTE

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Varva ner och unna dig en stund för dig själv med en avkopplande behandling i en lugn och skön miljö, långt bort från vardagens stress och alla måsten.

Salongens ansiktsbehandlingar passar alla åldrar och finns i olika prisklasser. Behandlingarna anpassas efter din hud och dina behov.

I alla behandlingar ingår hudanalys, rådgivning och ett personligt behandlingsschema om hur du bäst sköter din hud hemma. Tillsammans lägger vi grunden men det viktigaste arbetet gör du hemma.

Om du har några funderingar kring behandlingarna som erbjuds på salongen, tveka inte att kontakta mig för mer information.

LÄS MER OCH BOKA HÄR!

MICRONEEDLING

Microneedling är en avancerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen och elastin i huden, binder fukt och förbättrar hudstrukturen. Med 12 st små nålar som skapar 170 microkanaler/sekund är microneedling en supereffektiv behandling. Behandlingsmetoden är mer djupgående än både microdermabrasion och kemisk peeling och

används framför allt för att behandla följande indikationer:

- Slapp och åldrad hud

- Rynkor och fina linjer

- Förstorade porer

- Ärr (akneärr, kirurgiska ärr, brännskador)

- Striae/hudbristningar

LÄS MER OCH BOKA HÄR!

FRANSAR & BRYN

Låt ögonen få en vacker och naturlig inramning. Färgning och plockning av fransar o bryn är den lilla behandlingen med stort resultat.

En fransböjning sk LASH LIFT förenklar vardagen för dig som vill ha naturligt böjda fransar som ger ett längre och tätare intryck. Lash Lift  håller vanligtvis 6-8 veckor, en frans- och/eller brynfärgning ca4-6 veckor. Hållbarheten för plockning och formning av ögonbryn är individuell men ger ett välvårdat intryck i 4-6 veckor

Vi anpassar färgerna efter kundens önskemål samt formar ögonbrynen med pincett och/eller vax.

LÄS MER OCH BOKA HÄR!

KROPP

MASSAGE

Regelbunden massage är en investering i din hälsa. Du blir lugnare, sover bättre och stärker ditt immunförsvar.

välj mellan rygg/nacke, helkropp eller ansiktsmassage.

LÄS MER OCH BOKA HÄR!

HAND & NAGELVÅRD

Få naturligt vackra naglar och mjuka händer. Vi använder oss av produkter från CND som är så mycket mer än ett nagellack – det är en modeaccessoar som finns i många nyanser och de senaste färgerna.

välj mellan shellack på naturlig nagel eller med en tun gel-förstärkning under för en stakare nagel. håller ca 2-4v.

LÄS MER OCH BOKA HÄR!

VAXNING

Huden håller sig mjuk och hårfri i flera veckor och du slipper stubbig utväxt. Har du rakat dig tidigare kan det behövas flera vaxbehandlingar för ett hållbart resultat. Efter upprepade behandlingar blir ofta hårväxten tunnare och glesare. Håret bör växa ut några millimeter. För att vaxningen ska bli effektiv bör du inte smörja in huden på behandlingsdagen

LÄS MER OCH BOKA HÄR!

KOSMETISK PIGMENTERING

LIPBLUSH /LÄPP-PIGMENTERING